Nyheder

Nyheder

5. afd. af DM Damer Slotsbjergby

DM Sæsonen 2012Posted by mette Mon, November 11, 2013 09:19:54
Jeg har ikke lige fået skrevet hvordan det gik sidste afd. af DM for Damer på Slotsbjergby banen.

Jeg havde glædet mig rigtig meget til og skulle køre løb på den bane, og det vi ankom var banen også super fed.
I kvallen synes jeg at jeg fik lavet en god tid. De havde lidt problemer med at få tiderne op, så vi fik først af vide hvad vi havde kvallet som da vi kørte ind i ventezonen, hvor jeg så får af vide at jeg var kvallet som 3'er, med 3 sek. til nr. 2 og 2 sek. ned til nr. 4.

I første heat får jeg en virkelig dårlig start, da jeg misser i gear på vej op af langsiden, og er en af de sidste. Sikke noget pis, men så var der kun en vej, på 1 eller 2 andet, for jeg kommet lidt for tæt på en af pigerne da jeg skal overhale, og ligger mig op af vold, så kom der lige lidt flere forbi.
Jeg synes jeg får kæmpet mig rigtig godt op, og slutter heatet som 6'er.

I andet heat håbede jeg på at jeg kunne lave en god start. Jeg kommer ok ud af bommen, men kører på baghjul halvdelen af langsiden, og vender oppe i svinget midt i feltet, og så er det ellers bare i gang med og få overhalet igen. :(
Jeg får kørt mig som 5'er, og haler ind på de 4 og 3, men desværre løber tiden ud og jeg slutter som 5'er.

Samlet på dagen blev jeg 6'er. Jeg er dog ikke helt tilfreds når jeg ser på min kvaltid, og hvordan jeg kørte, men så'en er det når man laver 2 dårlige starter.

Samlet i DM rykkede jeg op som 5'er ud af 24. :)
Kun 1 point fra 4. pladsen

4. afd. af DM Damer / piger i Kolding

DM Sæsonen 2012Posted by mette Mon, September 16, 2013 13:16:24
Så blev det tid til 4. afd af DM Damer i Kolding, jeg havde glædet mig til og køre løb på banen, da det er rigtig fed hårdbane. Desværre var vejret ikke med os, da vi kom til banen lørdag havde det regnet en del og det regnede stadig og forsat til engang på natten.

De havde været så flinke og lade en af drengene klasserne starte først, men der var stadig rigtig meget mudder da vi skulle køre tidskval.
Jeg plejede ikke og klare det særlig godt i mudder på 4 takteren, så jeg var spændt på hvordan det ville gå, da jeg ikke har fået trænet i så meget mudder på 2 takteren.
Efter et par omgange i tidkvallen kørte jeg ind i rep-zonen, og så at jeg lå 4'er i damerne, på de sidste omgange røg jeg ned som 6'er, og jeg kunne ikke nå og lave en ny tid, men jeg var fint tilfreds og vidste at alt kunne ske i heatene når banen var så svær.

I første heat får jeg en rigtig dårlig start, og kommer til at ligge bag nogle jeg har svært ved og komme forbi og der kommer et stort hul til dm foran.
Jeg får overhalet dem og ligger 6'er, men kan se jeg trækker ind på 5. pladsen, desværre manglede der bare et par ekstra omgange, for og få kørt mig helt ind.
Jeg slutter på en 6. plads.

I andet heat får jeg så til gengæld en super start og runder første sving som 4'eren, jeg røg ned som 5'er, og der kommer et hul op til 4'eren, men på de sidste omgange får jeg kørt mig helt op og et par sving før mål får jeg overhalet hende på 4. pladsen, men får ikke sprunget et hop og hun hopper forbi, så kører et mål som 5'er.
Lidt surt bagefter at man ikke lige får sprunget, men så'en er det. :)

Samlet på dagen blev jeg 6'er ud af 12.

Samlet i DM rykker jeg fra en 8. plads 7. plads, kun få point op til de næste pladser, så jeg kan både nå og rykke den ene og anden vej.


3. afd. af DM Damer / Piger Næstved

DM Sæsonen 2012Posted by mette Tue, May 21, 2013 09:01:20
Så blev det tid til 3. afd af DM Damer, og denne gang på hjemmebane, Nisseringen, som jeg havde set rigtig meget frem til.
Dagene inden havde lovet regn, men da vi stod op mandag morgen var rigtig fint, og da vi kom ned til banen, var den mere end perfekt!

I kvallen prøvede jeg og få lavet nogle gode hurtige omgange, og lå 4'er indtil de sidste par omgange, hvor jeg rykkede op som 3'er, og forbedrede tiden en smule igen på sidste omgange, så det kunne jeg ikke være mere tilfreds med. Kvallede som 3'er ud af 13.

I første heat får jeg fin start og kører et rigtig heat, og ligger 3'er fra start til slut, så det kunne ikke være bedre.

I andet heat får jeg igen en fin start, og ligger 4'er på vej ned i det negative sving, og vil prøve og overhale men den skrider ud fordi der er vandet, jeg ligger 4'er et par meter efter 4'eren og med 5. pladsen lige bag mig. Jeg mangler lige det sidste for og kunne helt op til 3'eren, og var sikker på det skulle være en gentagelse fra sidste år, hvor jeg også blev 3'er i første heat og 4'er i andet, og tabte med 3. pladsen.
Men hun vælter på sidste omgange og jeg når forbi inden hun kommer i gang, og kan køre i mål som 3'er. SÅ blev jeg 3'er på dagen. :)

Det havde godt nok været surt hvis det havde været en gentagelse fra sidste år, hvor jeg blev á point med 3. pladsen, med en 3 og 4. plads.

Fuck hvor fedt, at det endelig lykkedes og få en pokal i en DM afd.
Den første pokal i en DM afd. og så på hjemmebane, tusind tak til alle dem der heppede på mig smiley


2. afd af DM Damer Korskro 12. maj 2013

DM Sæsonen 2012Posted by mette Mon, May 13, 2013 14:08:35
Så var det tid til 2. afd af DM Damer, denne gang på Korskrobanen ved Esbjerg.
Ikke lige den bedste bane for mit vedkomme, med det lidt løse underlag og sand sektionen. Det havde regnet en del om natten, så banen var lidt smattet i overfladen.

I kvallen kunne jeg slet ikke få det til og køre, og det resulterede i en tid helt nede som 12'er.

Når det kunne jo næsten kun gå bedre..... troede jeg.. :(
Får en rimelig dårlig start, og er ved og nå op til nogle af dem der ligger foran, men vælger så lige og smide den i frigear og vælte, så får jeg kørt mig op til to igen, og ligger lige bag dem, men ryger så ned i sandet, og kan derefter ikke nå noget. Og slutter 12'er..

I andet heat får jeg en lige så dårlig start, og ligger lige bag 2, men vælte så IGEN midt i heatet, og kan så ikke nå og køre dem op, og min kørsel er vist bare det man kalder elendig og slutter som 10'er.. hmm rimelig elendig dag for midt vedkomme.

Det er vist bare en dag der skal glemmes, og kigges fremad. Det kan næsten ikke gå dårligere end det.. :)

1. afd. af DM Damer på Dall banen i Aalborg

DM Sæsonen 2012Posted by mette Thu, April 25, 2013 13:51:43

Så blev det tid til første DM afd. Jeg havde aldrig kørt på banen, kun hørt den skulle være rigtig fed. Banen var rigtig fed med en masse hop, jeg synes dog ikke jeg kunne få det til og køre, og det resulterede også i en kval tid som nr. 10 af damerne ud af 19.

I både første og andet heat laver jeg nogle virkelig dårlige starter, og slutter som 10'er i første og 12'er i andet heat.

Samlet på dagen blev jeg 12'er ud af 19, ikke just det bedste resultat jeg har lavet.

6. afd. DM Damer Hadsund

DM Sæsonen 2012Posted by mette Sun, September 23, 2012 15:10:09

Så blev sidste afd. af DM Damer kørt i Hadsund.

Jeg havde fået trænet lidt sand inden, men slet ikke nok.

Jeg havde svært ved og finde en god rytme i kvallen, og kunne ikke få det til og flyde, det rækte dog kun til kval som nr. 11, hvilket jeg ikke helt var tilfreds med. Men jeg vidste alt kunne ske i heatene.

I første heat får jeg en dårlig start, og prøver og kæmpe mig igennem det dybe sand, på anden omgang, da jeg er på vej op over en stor bakke, vil crosseren ikke trække, og lige det jeg når toppen går den ud. Så vidste jeg godt hvad der var sket. Ikke mere kørsel til mig den dag. Og rigtig nok, et styk af kanten på stemplet var knækket af, så det var umuligt at få den ud og køre igen.

Rigtig træls og slutte på den måde, da jeg lå på en delt 5 plads inden dagen, og ville ryge ned som 7'er hvis jeg ikke fik nogen point.

Til mit hel, var jeg så heldig og kunne låne Danni Toftegårds KTM 125cc, så skulle jeg bare gennemføre så jeg kunne få lidt point.

Jeg får en fed start en KTM'en, og ligger 2'er ned af langsiden, fedt man.. Jeg taber nogle placeringer i de første sving, da jeg slet ikke kender crosseren. Den er meget anerledes, og har hele tiden i tankerne at det er en lånt crosser, så jeg kører bare på den sikre side og gennemfører heatet og får lidt point.

Jeg ryger ned som samlet 6'er i DM for Damer 2012 ud af 25.
Jeg kan kun være tilfreds med sæsonen, jeg starter ud til første løb på en ny og helt anerledes maskine, og jeg har ikke fået trænet særlig meget. Det er blevet til 2 ugdået heat (punktering og smadret motor) og et heat på lånt crosser. :)

5. afd. DM Damer Nordborg

DM Sæsonen 2012Posted by mette Sun, September 23, 2012 15:09:42

Så skulle 5. afd. køres også jylland, men denne gang på en hårdbane.
Desværre havde banen fået rigtig rigtig meget vand.

I kvallen kørte jeg 2 omgange bare får og få en tid pga. af det var så mudret, og det rakte også kun som en tid som nr. 11.

Banen var tørret en del op, og det var lige en bane for mig.
Det starter med en omstart, da starteren får vendt 15 og 5 sek. skiltet forkert.
Da den rigtige start går, kommer jeg ok afsted ned af langsiden, men mister det i første sving. Og skal igang med og overhale en masse, jeg ligger 8'er og får kørt mig helt op som 5'er, og kommer helt op bag hende der ligger 4'er, desværre var der ikke mere tid og gi af, så jeg slutter som 5'er.

I andet heat får jeg en dårlig start og er helt nede som 9'er, jeg kører mig op som 8'er lige bag hende der ligger 7'er. Ved at banen har været rigtig mudret, er der ikke mange overhalings muligheder, og jeg har rigtig svært og komme forbi, men efter 4 omgange kommer jeg forbi, og trækker fra, jeg haler stille og roligt ind på dem foran, desværre er der bare ikke nok tid og gi af. Rigtig ærgerligt, da jeg følte jeg havde meget mere og gi af, havde jeg bare kommet ordenligt afsted fra start.
Jeg slutter heatet som 6'er i Dameklassen.

Samlet på dagen bliver jeg 6'er og mister en del point.

Jeg ryger ned på en delt 5. plads á point med en pige. Så vi lå rigtig tæt i pointene.

4. afd. DM Damer i Væsterbæk

DM Sæsonen 2012Posted by mette Sun, September 23, 2012 14:52:36

Så skulle 4. afd. køres, denne gang i Jylland på en sandbane, sand plejer ikke og være det jeg er bedst til, så jeg var rigtig spændt på hvordan det ville gå, da jeg jo gerne ville holde min 4. plads.

Kvallen gik fint, dog rakte dog kun til en tid som 7'er.

I første heat får jeg en god start og ligger 5'er helæe heatet, de sidste par omgange lige i røven af 4'eren, men slutter som 5'er.

I andet heat får jeg igen en fin start, starter med og ligge 3'er, men ryger efter et par omgange ned som 5'er, hvor jeg ligger resten af heatet, godt presset af hende på 6. pladsen.

Samlet på dagen bliver jeg 5'er.
Jeg holder min samlede 4. plads i DM, nu kin 1 POINT fra 3. pladsen.!!!

Next »