Nyheder

Nyheder

SJ Cup 4. afd. 28. september 2013(Efterår)

Diverse løbPosted by mette Wed, October 02, 2013 12:42:43
Så blev det tid til finalen i SJ Cup efterår.
Sidste afdeling blev kørt i Svebølle, som er en rigtig fed bane.
Desværre havde jeg en lidt for slidt kobling, og jeg kunne ikke nå og få nogle dele hjem inden løb.
Tidskvallen gik fint, men jeg kunne godt mærke at den ikke træk som den skulle pga. af koblingen, men det lykkes mig alligevel og lave en rigtig god til som nr. 4 ud af 19.

Heat 1 og 2 er en gentagelse af hinanden. Jeg kan slet ikke komme fra start, og er en af de sidste i første sving, men jeg får kæmpet mig rigtig godt og får overhalet en del, og slutter som 7'er i begge heat. Og samlet 7'er på dagen ud af 16 i min klasse.

Jeg var rigtig spændt på om jeg kunne holde min samlede 2. plads i CJ Cuppen, men der blev regnet lidt på, og jeg sluttede som 2'er i den samlede SJ Cup efterår, så det var super fedt, trods koblings problemer .. :)

Næste løb er søndag den 6. oktober i Slagelse, til den sidste afd. af DM Damer.

SJ Cup 3. afd. 22. september 2013(Efterår)

Diverse løbPosted by mette Mon, September 23, 2013 10:57:47
Så blev 3. afd. af SJ Cup afviklet igår på Hedelandsbanen i Roskilde.
Jeg var rigtig spændt på hvordan det ville gå, sidste løb jeg kørte på Hedelandsbanen gik ikke særlig godt.
Banen havde fået en del vand op til løbet, men med godt vejr op til og et godt arbejde på banen, var den mega fed!!

I kvallen synes jeg at jeg havde go' fart på, og det resulterede også i en kval tid som nr. 3 ud af 19.. smiley sygt nok, det har jo ikke ligefrem været yndlingsbanen, med de styrt jeg har taget på den i løbet af årene.. :)

I første heat får jeg en ok start og ligger 5'er, og på sidste omgang kan jeg se han står med målflaget og der er en der væltet, så jeg ser lige mit snit til og nå og komme inden om. Desværre er der rimelig glat og jeg ryger på røven ca. 3 meter inden mål, og skynder mig og få rejst den op og løbe over mål med den. ØV!!... jeg taber 4 placering på det lille stunt. Men det er jo hvad der kan ske..

Andet heat får jeg dårlig start og der er slet ikke noget der fungere, og kører som en gang LORT...... og slutter som 10'er..

Samlet på dagen blev jeg 10'er.. så det er bare en dag der skal glemmes og kigges frem mod næste løb på lørdag i Svebølle. smiley

Pokalløb Slotsbjergby 7. september 2013

Diverse løbPosted by mette Mon, September 09, 2013 11:54:55
Der var pokalløb for C klassen i Slotsbjergby, som er den bane vi skal køres vores sidste DM på, så jeg synes det var en god idé og stille op til løbet og få lidt løbs træning på banen.
Vi skal køre sammen med sidevognenes DM, så denne gang skal vi køre en tidskval og 3 heat.
Jeg får lavet en rigtig en god kval tid som nr. 4 ud af 29, hvilket var super fedt da alle C klasser er slået sammen, så vi kører både 125cc, 250cc og 450cc sammen.

I første heat får jeg dårlig start, og bliver klemt i starten, men jeg synes jeg kører et godt heat, men får mig kun kørt op som 9'er.

I andet får jeg en super start og runder første sving som 4'er, jeg kører et super heat og holder placeringen i mål, så det var super.

I sidste heat laver jeg igen en super start og runder som 3'er, jeg ryger ned som 4'er, for får overhalet igen og ligger 3'er i ca. 2 omgange, men der kommer så en forbi, jeg får kørt et godt heat og holdt min 4. plads i mål.

Samlet på dagen bliver 4 ud af 29. Så det var fedt nok.

Næste løb er DM den 15. September i Kolding.

SJ Cup 2. afd. 24. august 2013(Efterår)

Diverse løbPosted by mette Mon, September 09, 2013 11:36:21
Så blev det tid til 2. afd. af SJ Cuppen (efterår), denne gang gik turen til Kejserdalen i Nordsjælland. Det var en afdeling jeg havde glædet mig meget til, da jeg synes det er en super fed bane.
Jeg havde sat ny kobling i aftenen inden, det gav dog nogle problemer, da den havde svært ved og koble ud, så hele træningen brugte jeg til og få kørt koblingen ind, så jeg nåede ikke og få sat en hurtig omgang, da der samtidig ved samariter på banen 2 steder.
Så jeg kvallede som 10'er ud af 23 hvilket jeg slet ikke var tilfreds med, så det måtte jeg gøre bedre i heatene.

I første heat får jeg ikke den bedste start og bliver lukket inde i første sving, der går noget tid inden jeg kommer forbi dem foran og kan få kørt mig lidt op, men synes jeg kører et godt heat og slutter som 7'er.

I andet heat får jeg super start og runder første sving som 4'er, jeg ligger lige i røven af 3. pladsen, men får sat den i frigear i et sving og vælter, og der kommer to forbi. Der går nogle omgange før jeg kommer forbi dem igen, men får kørt mig op som 4'er som jeg holder i mål.

Som på dagen slutter jeg som 4'er, hvilket var rigtig fint, det måtte dog gerne have været en placering bedre.. ;)

SJ Cup 1. afd. 3. august 2013(Efterår)

Diverse løbPosted by mette Mon, August 05, 2013 09:41:06
Så er sommerferien ovre, og første løb af efterårsserien af SJ Cup'en blev kørt i Vordingborg den. 3. august.
Jeg havde ikke kørt på banen i 3-4 år, så var lidt spændt på hvordan det ville gå, og Vordingborg plejer ikke og være den der er bedst når det er så varmt og banen skal vandes, men banen var super fed, nok en af de eneste gange den har været så god og køre på.

I kvallen prøvede jeg og sætte en hurtig omgang, og fik sat den hurtigste omgang på sidste omgang, det rakte til 3. hurtigste tid ud af 17, så det var super fedt.

I første heat får jeg mega dårlig start, da min holeshot hopper op når jeg rammer bommen, og må hurtig slippe gassen, jeg vender som 2-3 sidst i første sving, og så er det ellers bare i gang med og få kørt mig op, jeg får kørt mig op som 5'er, så det var jeg rigtig godt tilfreds med. :)
Der var kører der var blevet disket da han havde kørt en af, og det gjorde at jeg rykkede yderligere en plads om som nr 4.

I andet heat, havde jeg valgt ikke og bruge holeshot. Jeg får en SUPER fed start, og vender i første sving som 2'er, jeg har halvdelen af heatet 3'eren lige i røven, der presser godt på, men jeg får holdt min 2. plads og får lidt luft ned til ham i slutningen af heatet, og holder min 2. plads i mål.
Samlet på dagen bliver det til en 3. plads ud 17. Så det er jeg rigtig godt tilfreds med.

Næste løb køres den 24. august i Kejserdalen.

SJ Cup Hedeland 15. juni (Finale - forår)

Diverse løbPosted by mette Thu, June 20, 2013 11:54:24

Så skulle finalen køres på SJ Cuppen (forår) og den gang skulle vi køre i Hedeland.
Jeg lå inden løbet på en 3. plads, og var rigtig spændt på om jeg kunne holde placeringen.

I kvallen får jeg lavet en tid som 12'er ud af 33, så det var jeg rigtig godt tilfreds, vi lå rigtig tæt og vi var 5 kører inden for samme sekund.

I første heat får jeg dårlig start, og den bliver ikke bedre, da der er nogle der kører sammen i starten og jeg er ved og blive revet med. Jeg er vidst den sidste der kører derfra, men får alligevel formået og få kørte mig op på en 15. plads ud af 33.

I andet heat får jeg igen ikke den bedste start, og ligger midt i heatet nr. 13, men ryger en placering ned, men på sidste omgang får jeg overhalet de 2 foran og kører i mål som 12'er.

Samlet på dagen blev jeg 12'er ud af 33.

I SJ Cuppen, beholdte jeg min samlede 3. plads ud af i alt 63 deltagere, så det var super fedt. :)

Næste løb er den 22-23 juni til Grand Junior i Næstved, hvor jeg har meldt til i drengeklassen. :)

SJ Cup Nakskov 4. maj

Diverse løbPosted by mette Tue, May 07, 2013 10:34:24

Så skulle 3. afd. af SJ Cuppen køres, denne gang i Nakskov.

Jeg havde aldrig kørt i Nakskov før, så jeg var rigtig spændt på og se hvordan banen var, en rigtig smal bane med mange 180grader sving. Jeg synes den var rigtig fin, og det passer mig fint med en masse sving, og de gjorde et stort arbejde arbejde i løbet af dagen.

I kvallen skal jeg lige lære banen og kende, og får sat en tid som nr. 6 ud af 36, så det var jeg rigtig godt tilfreds med.

I første heat for jeg endelig en go start og ligger 3-4 stykker rundt i svinget, men taber desværre nogle placeringer de næste par meter, jeg synes jeg kørte et rigtig godt heat, men ville godt have været lidt længere fremme fra startet, da jeg synes jeg havde farten til det, jeg slutter som 5'er, hvilket jeg egentlig er rigtig godt tilfreds med.

Jeg håbede på jeg kunne gøre det lige så godt i andet heat, men jeg får ikke den bedste start, og ligger stort set hele bag en jeg bare ikke kunne forbi på den snævre, han får lavet en lille fejl i et sving hvor jeg så kan komme op på siden af ham og presset ham ud i næste sving, derefter kan jeg godt se jeg haler ind på nogle af dem foran, men desværre var der ikke flere omgange.. øv... :(
Jeg slutter vist andet heat som 8-9 stykker.

Samlet blev jeg 6'er ud af 36, så det er okay.

I SJ Cuppen ligger jeg nu 4'er ud af 58, med kun 3 point til 3. pladsen og en afd. tilbage som køres den 15. juni i Hedeland. smiley

SJ Cup Næstved 14. april 2013

Diverse løbPosted by mette Thu, April 25, 2013 14:00:23

2nd afdeling af SJ Cuppen blev kørt på min hjemmebane i Næstved, banen havde fået lidt vand og var lidt smadtet til og starte med, men blev super fin som dagen skred frem.

Vi havde fuld bom i C Maxi Open, 40 kører. Vildt nok, jeg kom ud som en af de første til kvallen, og fik lidt fart i cyklen, det lykkedes mig og lave 4. hurtigste tid. smiley sejt nok.

I første heat får jeg en ok start, men har det tager mig nogle omgange og få overhalet nogle af dem foran, og slutter som 7'er.

I andet heat bliver jeg presset ud i starten og er ved og havne i grøften, og runder målet som 19, men får mig stille og roligt kørt om som 11'er, lidt øv jeg ikke fik en bedre start men så'en er det.

Samlet på dagen blev jeg nr. 8 ud af 40 hvilket jeg er rigtig godt tilfreds med.

Samlet i SJ Cuppen ligger jeg 5'er ud af 52. smiley

Next »