Nyheder

Nyheder

SJ Cup Nakskov 4. maj

Diverse løbPosted by mette Tue, May 07, 2013 10:34:24

Så skulle 3. afd. af SJ Cuppen køres, denne gang i Nakskov.

Jeg havde aldrig kørt i Nakskov før, så jeg var rigtig spændt på og se hvordan banen var, en rigtig smal bane med mange 180grader sving. Jeg synes den var rigtig fin, og det passer mig fint med en masse sving, og de gjorde et stort arbejde arbejde i løbet af dagen.

I kvallen skal jeg lige lære banen og kende, og får sat en tid som nr. 6 ud af 36, så det var jeg rigtig godt tilfreds med.

I første heat for jeg endelig en go start og ligger 3-4 stykker rundt i svinget, men taber desværre nogle placeringer de næste par meter, jeg synes jeg kørte et rigtig godt heat, men ville godt have været lidt længere fremme fra startet, da jeg synes jeg havde farten til det, jeg slutter som 5'er, hvilket jeg egentlig er rigtig godt tilfreds med.

Jeg håbede på jeg kunne gøre det lige så godt i andet heat, men jeg får ikke den bedste start, og ligger stort set hele bag en jeg bare ikke kunne forbi på den snævre, han får lavet en lille fejl i et sving hvor jeg så kan komme op på siden af ham og presset ham ud i næste sving, derefter kan jeg godt se jeg haler ind på nogle af dem foran, men desværre var der ikke flere omgange.. øv... :(
Jeg slutter vist andet heat som 8-9 stykker.

Samlet blev jeg 6'er ud af 36, så det er okay.

I SJ Cuppen ligger jeg nu 4'er ud af 58, med kun 3 point til 3. pladsen og en afd. tilbage som køres den 15. juni i Hedeland. smiley