Nyheder

Nyheder

3. afd. af DM Damer / Piger Næstved

DM Sæsonen 2012Posted by mette Tue, May 21, 2013 09:01:20
Så blev det tid til 3. afd af DM Damer, og denne gang på hjemmebane, Nisseringen, som jeg havde set rigtig meget frem til.
Dagene inden havde lovet regn, men da vi stod op mandag morgen var rigtig fint, og da vi kom ned til banen, var den mere end perfekt!

I kvallen prøvede jeg og få lavet nogle gode hurtige omgange, og lå 4'er indtil de sidste par omgange, hvor jeg rykkede op som 3'er, og forbedrede tiden en smule igen på sidste omgange, så det kunne jeg ikke være mere tilfreds med. Kvallede som 3'er ud af 13.

I første heat får jeg fin start og kører et rigtig heat, og ligger 3'er fra start til slut, så det kunne ikke være bedre.

I andet heat får jeg igen en fin start, og ligger 4'er på vej ned i det negative sving, og vil prøve og overhale men den skrider ud fordi der er vandet, jeg ligger 4'er et par meter efter 4'eren og med 5. pladsen lige bag mig. Jeg mangler lige det sidste for og kunne helt op til 3'eren, og var sikker på det skulle være en gentagelse fra sidste år, hvor jeg også blev 3'er i første heat og 4'er i andet, og tabte med 3. pladsen.
Men hun vælter på sidste omgange og jeg når forbi inden hun kommer i gang, og kan køre i mål som 3'er. SÅ blev jeg 3'er på dagen. :)

Det havde godt nok været surt hvis det havde været en gentagelse fra sidste år, hvor jeg blev á point med 3. pladsen, med en 3 og 4. plads.

Fuck hvor fedt, at det endelig lykkedes og få en pokal i en DM afd.
Den første pokal i en DM afd. og så på hjemmebane, tusind tak til alle dem der heppede på mig smiley