Nyheder

Nyheder

6. afd. DM Damer Hadsund

DM Sæsonen 2012Posted by mette Sun, September 23, 2012 15:10:09

Så blev sidste afd. af DM Damer kørt i Hadsund.

Jeg havde fået trænet lidt sand inden, men slet ikke nok.

Jeg havde svært ved og finde en god rytme i kvallen, og kunne ikke få det til og flyde, det rækte dog kun til kval som nr. 11, hvilket jeg ikke helt var tilfreds med. Men jeg vidste alt kunne ske i heatene.

I første heat får jeg en dårlig start, og prøver og kæmpe mig igennem det dybe sand, på anden omgang, da jeg er på vej op over en stor bakke, vil crosseren ikke trække, og lige det jeg når toppen går den ud. Så vidste jeg godt hvad der var sket. Ikke mere kørsel til mig den dag. Og rigtig nok, et styk af kanten på stemplet var knækket af, så det var umuligt at få den ud og køre igen.

Rigtig træls og slutte på den måde, da jeg lå på en delt 5 plads inden dagen, og ville ryge ned som 7'er hvis jeg ikke fik nogen point.

Til mit hel, var jeg så heldig og kunne låne Danni Toftegårds KTM 125cc, så skulle jeg bare gennemføre så jeg kunne få lidt point.

Jeg får en fed start en KTM'en, og ligger 2'er ned af langsiden, fedt man.. Jeg taber nogle placeringer i de første sving, da jeg slet ikke kender crosseren. Den er meget anerledes, og har hele tiden i tankerne at det er en lånt crosser, så jeg kører bare på den sikre side og gennemfører heatet og får lidt point.

Jeg ryger ned som samlet 6'er i DM for Damer 2012 ud af 25.
Jeg kan kun være tilfreds med sæsonen, jeg starter ud til første løb på en ny og helt anerledes maskine, og jeg har ikke fået trænet særlig meget. Det er blevet til 2 ugdået heat (punktering og smadret motor) og et heat på lånt crosser. :)