Nyheder

Nyheder

SJ Cup 1. afd. 3. august 2013(Efterår)

Diverse løbPosted by mette Mon, August 05, 2013 09:41:06
Så er sommerferien ovre, og første løb af efterårsserien af SJ Cup'en blev kørt i Vordingborg den. 3. august.
Jeg havde ikke kørt på banen i 3-4 år, så var lidt spændt på hvordan det ville gå, og Vordingborg plejer ikke og være den der er bedst når det er så varmt og banen skal vandes, men banen var super fed, nok en af de eneste gange den har været så god og køre på.

I kvallen prøvede jeg og sætte en hurtig omgang, og fik sat den hurtigste omgang på sidste omgang, det rakte til 3. hurtigste tid ud af 17, så det var super fedt.

I første heat får jeg mega dårlig start, da min holeshot hopper op når jeg rammer bommen, og må hurtig slippe gassen, jeg vender som 2-3 sidst i første sving, og så er det ellers bare i gang med og få kørt mig op, jeg får kørt mig op som 5'er, så det var jeg rigtig godt tilfreds med. :)
Der var kører der var blevet disket da han havde kørt en af, og det gjorde at jeg rykkede yderligere en plads om som nr 4.

I andet heat, havde jeg valgt ikke og bruge holeshot. Jeg får en SUPER fed start, og vender i første sving som 2'er, jeg har halvdelen af heatet 3'eren lige i røven, der presser godt på, men jeg får holdt min 2. plads og får lidt luft ned til ham i slutningen af heatet, og holder min 2. plads i mål.
Samlet på dagen bliver det til en 3. plads ud 17. Så det er jeg rigtig godt tilfreds med.

Næste løb køres den 24. august i Kejserdalen.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.