Nyheder

Nyheder

SJ Cup 2. afd. 24. august 2013(Efterår)

Diverse løbPosted by mette Mon, September 09, 2013 11:36:21
Så blev det tid til 2. afd. af SJ Cuppen (efterår), denne gang gik turen til Kejserdalen i Nordsjælland. Det var en afdeling jeg havde glædet mig meget til, da jeg synes det er en super fed bane.
Jeg havde sat ny kobling i aftenen inden, det gav dog nogle problemer, da den havde svært ved og koble ud, så hele træningen brugte jeg til og få kørt koblingen ind, så jeg nåede ikke og få sat en hurtig omgang, da der samtidig ved samariter på banen 2 steder.
Så jeg kvallede som 10'er ud af 23 hvilket jeg slet ikke var tilfreds med, så det måtte jeg gøre bedre i heatene.

I første heat får jeg ikke den bedste start og bliver lukket inde i første sving, der går noget tid inden jeg kommer forbi dem foran og kan få kørt mig lidt op, men synes jeg kører et godt heat og slutter som 7'er.

I andet heat får jeg super start og runder første sving som 4'er, jeg ligger lige i røven af 3. pladsen, men får sat den i frigear i et sving og vælter, og der kommer to forbi. Der går nogle omgange før jeg kommer forbi dem igen, men får kørt mig op som 4'er som jeg holder i mål.

Som på dagen slutter jeg som 4'er, hvilket var rigtig fint, det måtte dog gerne have været en placering bedre.. ;)


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.