Nyheder

Nyheder

4. afd. af DM Damer / piger i Kolding

DM Sæsonen 2012Posted by mette Mon, September 16, 2013 13:16:24
Så blev det tid til 4. afd af DM Damer i Kolding, jeg havde glædet mig til og køre løb på banen, da det er rigtig fed hårdbane. Desværre var vejret ikke med os, da vi kom til banen lørdag havde det regnet en del og det regnede stadig og forsat til engang på natten.

De havde været så flinke og lade en af drengene klasserne starte først, men der var stadig rigtig meget mudder da vi skulle køre tidskval.
Jeg plejede ikke og klare det særlig godt i mudder på 4 takteren, så jeg var spændt på hvordan det ville gå, da jeg ikke har fået trænet i så meget mudder på 2 takteren.
Efter et par omgange i tidkvallen kørte jeg ind i rep-zonen, og så at jeg lå 4'er i damerne, på de sidste omgange røg jeg ned som 6'er, og jeg kunne ikke nå og lave en ny tid, men jeg var fint tilfreds og vidste at alt kunne ske i heatene når banen var så svær.

I første heat får jeg en rigtig dårlig start, og kommer til at ligge bag nogle jeg har svært ved og komme forbi og der kommer et stort hul til dm foran.
Jeg får overhalet dem og ligger 6'er, men kan se jeg trækker ind på 5. pladsen, desværre manglede der bare et par ekstra omgange, for og få kørt mig helt ind.
Jeg slutter på en 6. plads.

I andet heat får jeg så til gengæld en super start og runder første sving som 4'eren, jeg røg ned som 5'er, og der kommer et hul op til 4'eren, men på de sidste omgange får jeg kørt mig helt op og et par sving før mål får jeg overhalet hende på 4. pladsen, men får ikke sprunget et hop og hun hopper forbi, så kører et mål som 5'er.
Lidt surt bagefter at man ikke lige får sprunget, men så'en er det. :)

Samlet på dagen blev jeg 6'er ud af 12.

Samlet i DM rykker jeg fra en 8. plads 7. plads, kun få point op til de næste pladser, så jeg kan både nå og rykke den ene og anden vej.Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.