Nyheder

Nyheder

5. afd. af DM Damer Slotsbjergby

DM Sæsonen 2012Posted by mette Mon, November 11, 2013 09:19:54
Jeg har ikke lige fået skrevet hvordan det gik sidste afd. af DM for Damer på Slotsbjergby banen.

Jeg havde glædet mig rigtig meget til og skulle køre løb på den bane, og det vi ankom var banen også super fed.
I kvallen synes jeg at jeg fik lavet en god tid. De havde lidt problemer med at få tiderne op, så vi fik først af vide hvad vi havde kvallet som da vi kørte ind i ventezonen, hvor jeg så får af vide at jeg var kvallet som 3'er, med 3 sek. til nr. 2 og 2 sek. ned til nr. 4.

I første heat får jeg en virkelig dårlig start, da jeg misser i gear på vej op af langsiden, og er en af de sidste. Sikke noget pis, men så var der kun en vej, på 1 eller 2 andet, for jeg kommet lidt for tæt på en af pigerne da jeg skal overhale, og ligger mig op af vold, så kom der lige lidt flere forbi.
Jeg synes jeg får kæmpet mig rigtig godt op, og slutter heatet som 6'er.

I andet heat håbede jeg på at jeg kunne lave en god start. Jeg kommer ok ud af bommen, men kører på baghjul halvdelen af langsiden, og vender oppe i svinget midt i feltet, og så er det ellers bare i gang med og få overhalet igen. :(
Jeg får kørt mig som 5'er, og haler ind på de 4 og 3, men desværre løber tiden ud og jeg slutter som 5'er.

Samlet på dagen blev jeg 6'er. Jeg er dog ikke helt tilfreds når jeg ser på min kvaltid, og hvordan jeg kørte, men så'en er det når man laver 2 dårlige starter.

Samlet i DM rykkede jeg op som 5'er ud af 24. :)
Kun 1 point fra 4. pladsen


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.